Lekker rennen door het bos...
Hier kan ik me echt uitleven...
Wanneer gaan we weer?

Iedere hond die woonachtig is in Almere is van harte welkom bij de uitlaatservice van Dogs&JOY, mits hij zich sociaalvaardig gedraagt naar andere honden.

Voordat ik uw hond meeneem voor een wandeling, kom ik graag eerst even bij u thuis langs voor een intakegesprek. Zo kunt u mij leren kennen en ik uw hond. Daarnaast kunnen wij afspraken maken.

Met een busje haal ik uw hond bij u thuis op. De bus beschikt over ventilatie en ingebouwde kennels, zodat uw hond op een comfortabele en vooral veilige manier wordt vervoerd.

Nadat ik alle honden heb opgehaald rij ik naar de plek waar we gaan wandelen. Ik kies de plekken waar ik wandel zodanig uit dat de honden er veilig los kunnen lopen zonder dat ze overlast kunnen veroorzaken bij andere mensen. In principe mag uw hond (na een gewenningsperiode) loslopen, mits hij geen wegloper is natuurlijk. 

Na een uur gewandeld te hebben gaan alle honden weer in de bus en breng ik ze weer naar huis. De rest van de dag zal uw hond lekker gaan slapen omdat hij moe en voldaan is van de wandeling. 

 U kunt mij bereiken op telefoonnummer: 06 - 27 07 10 86 of via mijn contactformulier.